VDU Tėvų akademijoje – apie psichologinį atsparumą

Gruodžio 21 d. (ketvirtadienį) 18:00 val. kviečiame į VDU Tėvų akademijos nuotolinę paskaitą Kaktusas ar Pienė: apie Jūsų psichologinį atsparumą“. Paskaitą ves VDU lektorė, psichologė, meno terapeutė, koučingo psichologijos specialistė, knygos „Kaktusas ar pienė: knyga apie psichologinį atsparumą“ autorė Evelina Savickaitė-Kazlauskė.

Psichologinis atsparumas – tai gebėjimas prisitaikyti prie iššūkių ir sunkumų, naudojant tiek įgimtas, tiek išmoktas savybes. Šioje paskaitoje pažinsime asmeninio atsparumo apraiškas ir aptarsime, kaip šią būseną stiprinti kasdieninėse situacijose, naudojant įvairius psichologinius įrankius ir praktikas.

Būtina išankstinė REGISTRACIJA: http://smf.vdu.lt/registracija

Paskaita vyks nuotoliniu būdu. Likus dienai iki renginio, užsiregistravusiems bus išsiųsta prisijungimo informacija. Renginys nemokamas.

Kviečiame dalyvauti!

 

******************

VDU Tėvų akademija – tai dalis Socialinių mokslų fakulteto misijos. Kartą per mėnesį dovanodami nemokamus užsiėmimus tėvams, siekiame prisidėti prie visuomenės tobulėjimo. Kviečiame mokytis apie save, šeimą, savo vaikus, jų auklėjimą ir kitomis aktualiomis temomis.